Alates 3. septembrist saab telekanalis Kidzone TV nautida lõbusat noortesarja “Laagrisse veetud” (originaalpealkirjaga “Bunk'd”). Sari jälgib teismelisi, kes veedavad oma koolivaheaega Kikiwaka nimelises suvelaagris. See vahva ja südamlik seiklus on järjeks armastatud Kidzone'i sarjale “Jessie”.
 

“Laagrisse veetud” toob senise lemmiksarja sõbrad taas kokku – Kikiwaka suvelaagrisse saabuvad oma New Yorgi kodust EmmaRavi ja Zuri. Kaunite metsade keskel asuv paik pakub noortele rohkelt võimalusi põnevateks tegevusteks, uute sõprade leidmiseks ning muidugi ka pööraste seikluste jaoks, mida kodus ette ei võetaks!
 

Emma, kes armastab moemaailma, satub tihti naljakatesse olukordadesse, kui üritab tuua kivide ja kändude vahele sära ja glamuuri. Teadushuviline Ravi teeb põnevaid katseid ja avastusi, mille tulemused viivad teda tihti üllatavate tulemusteni. Särav ja seltskondlik Zuri võtab sageli ohjad enda kätte, kui on vaja korraldada mõni üritus või ühisõhtu. 

Need kolm sõpra ja teised laagrilised panevad mängu kõik, et veeta üheskoos elu parim suvi! Koos minnakse matkama, lauldakse ümber lõkke, korraldatakse meeleolukaid õhtuid ja erinevaid võistlusi. Muidugi ei puudu ka vahvad vembud ja omavahelised arveteklaarimised! Võib juhtuda, et nii mõngi tunneb laagris esimese armumise märke ning ning ka esimene musi ei pruugi tegemata jääda.
 

Nüüd tuleb vaid pakkida seljakott, sest sõit Kikiwaka suvelaagrisse algab juba 3. septembril kell 17.30 telekanalis Kidzone. Edaspidi saab sarja näha esmaspäevast pühapäevani.