Alates 8. septembrist jõuab telekanali Kidzone TV ekraanile uus animsari “Täiega draama: saare-eri” (“Total Drama Island”), mis pakub nii nalja kui ka mõtlemisainet. Lisaks on sarjas viiteid popkultuurile, tuntud telesaadetele ja filmidele, mis muudavad vaatamise eriti meelelahutuslikuks. Sari sobib nii teismelistele kui ka vanematele televaatajatele.

 

Paroodia võtmes lahendatud sarjas jagatakse sealsed tegelased meeskondadeks ja neid pannakse proovile erinevates ülesannetes, mis on sageli inspireeritud tõsielusaatest “Ellujääja” (“Survivor”). Iga ülesanne paneb osalejad proovile mitmel viisil, sealhulgas füüsiliselt, vaimselt ja sotsiaalselt. 
 

Sarja tegelased on sageli ülepaisutatud, esindades erinevaid stereotüüpe. See toob esile teatud ühiskondlikke hoiakuid, mis võimaldavad vaatajatel mõtiskleda sügavamalt selle üle, kuidas me inimestena üksteist tajume ja kuidas mitmekesisus meid rikastab.
 

 

Kuigi sarja loomisest on möödunud juba 16 aastat, on see endiselt populaarne. Ka internetis on “Täiega draama: saare-eri” andnud inspiratsiooni erinevatele meemimeistritele. Sarja mitmekesised tegelased ja unikaalsed väljakutsed on muutnud selle populaarseks erinevas vanuses vaatajate seas ning jätnud sügava jälje animatsioonimaailma.

 

 

Pööraselt naljakas ja kaasaegsete ühiskonna valukohtadele vajutav animasari “Täielik draama: saare-eri” on telekanalis Kidzone TV esmaspäevast pühapäevani kell 16.30 alates 8. septembrist.